Κωνσταντίνος Μ. Μίχος

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μίχος απεφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής το 2013 μετά από πολυετή εκπαίδευση στο Λονδίνο στα νοσοκομεία Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation (Kings College Partner) και St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns.

Εκεί απέκτησε μεγάλη πείρα με μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων στην Επανορθωτική και Αισθητική πλαστική χειρουργική κυρίως στην αποκατάσταση του μαστού, καθώς επίσης και στην πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων μικρών τομών (minimal invasive surgery.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει εκπαιδευτεί σε σεμινάρια πρακτικής εφαρμογής και σε μη χειρουργικές θεραπείες αισθητικής πλαστικής χειρουργικής (ενέσιμα κλπ).

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Μικροχειρουργικής και του Ιατρικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου (G.M.C) ως εγκεκριμένος πλαστικός χειρουργός (Specialist Plastic Surgeon).

Σήμερα είναι επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής στο Πολυιατρείο MEDICA στον Αγ. Στέφανο.

bot01bot02bot03