Προσφορές

Laser αποτρίχωσης για πόδια: 135 ευρώ ανα συνεδρία - δώρο μπικίνι

Το δερματολογικό τμήμα του Πολυιατρείου Medica διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας laser Αλεξανδρίτη της Candela για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Cocοon για σύσφιξη κοιλιάς ή γλουτών: 5 συνεδρίες - 300 ευρώ

H πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος, όπως η περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών.

Cocοon για σύσφιξη προσώπου: 5 συνεδρίες - 250 ευρώ

Το σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων στην περιοχή του προσώπου (π.χ χαλάρωση) .

Μεσοθεραπεία για κοιλιά ή γλουτούς: 5 συνεδρίες - 400ευρω

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες θεραπείες που υπόσχεται σύσφιξη, μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την σφριγηλότατα του δέρματος.

Μεσοθεραπεία για πρόσωπο: 5 συνεδρίες – 300 ευρώ

Η θεραπεία που προσφέρει αντιγηραντική δράση, ανάπλαση, σύσφιξη και βελτίωση του περιγράμματος είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στο πρόσωπό σας. Απολαύστε τα ορατά αποτελέσματα της μη επεμβατικής και ανώδυνης θεραπείας από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Καθαρισμός προσώπου: 50 ευρώ

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου βοηθά την διατήρηση της υγείας του δέρματος, με την απόφραξη των πόρων από το σμήγμα και τους ρύπους, καθώς επίσης και την απομάκρυνση των νέκρων κυττάρων.

Λαμβάνοντας μια θεραπεία μας, έχετε έκπτωση 10% σε κρέμες προσώπου

bot01bot02bot03