MENU

Main Menu mob

Διακομόπουλος Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας Διακομόπουλος είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία για 2,5 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής “Η Αγία Βαρβάρα” και για 2 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας και έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σειρές μαθημάτων σχετικά με την κλινική και αισθητική δερματολογία.

Είναι πλήρως καταρτισμένος σε τεχνικές κοσμητικής δερματολογίας, όπως η ενέσιμη βοτουλινκή τοξίνη, υαλουρονικό, fillers και χημικό peeling.

Εκπαιδεύτηκε στην παιδική δερματολογία και στην λήψη βιοψιών δέρματος και δερματοχειρουργική.

Διετέλεσε ως ακαδημαϊκός υπότροφος στη Β' Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Αττικόν” από το 2017 ως το 2019.

Σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Δερματολογικού τμήματος στο Πολυιατρείο MEDICA στον Αγ. Στέφανο.

 

Προσφορες υγειας για ολη την οικογενεια

Ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες προσφορές μας και τα συνολικά πακέτα τιμών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου μας.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

  • 01Επιστημονική ομάδα με καταρτισμένους ιατρούς
  • 01Eξατομικευμένη κλινική - αντιμετώπιση των ασθενών
  • 01Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές
  • 01Ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

bot01bot02bot03

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ