Main Menu mob

Μεγάλος Διαγωνισμός Λάμψης και Ομορφιάς

Κερδίστε 10 θεραπείες προσώπου με Coccon Duotechnology + 20 θεραπείες προσώπου με με Coccon Duotechnology με έκπτωση 50% :
Η Καλύτερη μη Επεμβατική Θεραπεία!

Κερδίστε 10 θεραπείες Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη GentleLase Pro + 20 θεραπείες Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη GentleLase Pro με έκπτωση 50%:
Ασφαλής λύση, μόνιμα αποτελέσματα!

Κερδίστε 10 θεραπείες Λάμψης με Μικροδερμοαπόξεση + 20 θεραπείες Λάμψης με Μικροδερμοαποξεση με διαμάντι - θεραπεία pristine με έκπτωση 50%.
Διαμαντένια  λάμψη  στο πρόσωπό σας!

 

Με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε αυτόματα τους όρους χρήσης.

Θεραπείες Προσώπου με Coccon Duotechnology

Τι ακριβώς είναι;

Το σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες). Η αρχή της σπηλαιώσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους(λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Το Coccon Duotechnology χρησιμοποιει ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής σε πρόσωπο και σώμα. Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας, στα σημεία εφαρμογής.

Η συγκεκριμένη θεραπεία που αποτελεί την ιδανική απάντηση στην αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων: τοπική εναπόθεση λίπους, κυτταρίτιδα, χαλάρωση προσώπου και σώματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε την χρήση σε lifting προσώπου/ λαιμού, μείωση διπλοσάγονου, λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων κ.α. Πολύ σημαντικό είανι το γεγονός πως επιτυγχάνεται σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος : μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, πάνω από το γόνατο κ.α.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή, μη επεμβατική μέθοδο, με ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες. Οι όποιες «παρενέργειες» περιορίζονται σε ήπιας μορφής οίδημα και ερυθρότητα, που όμως υποχωρούν τις επόμενες ώρες. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Κατά την διάρκεια της θεραπείας με τον υπέρηχο του Cavitation, υπάρχει μόνο ένας μικρός θόρυβος.

Σε γενικά πλαίσια, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 10, ( εξαρτάται από το πρόβλημα, την ηλικία, την περιοχή που εφαρμόζεται, τον τρόπο ζωής σας) κάθε 7 έως 15 μέρες, ανάλογα με το πρωτόκολλο που προτείνει ο γιατρός.

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη GentleLase Pro

Το δερματολογικό τμήμα του Πολυιατρείου Medica διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας laser Αλεξανδρίτη της Candela για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. To GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στη laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο, ταχύτερο και αποδοτικότερο. Το έχουμε επιλέξει για να καλύψουμε ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό το σύστημα είναι το ταχύτερο στην αγορά και έχει γίνει πρότυπο στο κλάδο της αποτρίχωσης

Πιο συγκεκριμένα η Laser αποτρίχωση με το GentleLase Pro επιτυγχάνεται μέσω του φαινόμενου της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Το μηχάνημα εκπέμπει δέσμη φωτός σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, η οποία διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από τη μελανίνη του θυλάκου με αποτέλεσμα την καταστροφή του αφήνοντας την γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται μέσω μηχανισμού δυναμικής ψύξης, όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα ψύχοντας τα ανώτερα στρώματά της. Έτσι επιτυγχάνεται προστασία και παράλληλα τοπική αναισθησία.

Ποιες άλλες περιπτώσεις θεραπεύονται με το GentleLase Pro ;

Το GentleLase Pro θεραπεύει τις ευρυαγγείες ποδιών και προσώπου χρώματος μπλε /κόκκινου, γεροντικές κηλίδες, υπερκερατώσεις, επιφανειακές ρυτίδες προσώπου κ.α.

Η θεραπεία ποικίλει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή εφαρμογής. Γενικά η θεραπεία περιλαμβάνει:

 • Χρήση προστατευτικών γυαλιών για την προστασία των ματιών του ασθενή και γιατρού κατά την διάρκεια της θεραπείας .
 • Χρήση μικρής χειρολαβής που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα για την μετάδοση του Laser.
 • Μια μικροποσότητα ψυκτικού αερίου πέφτει επιλεκτικά πάνω στην επιδερμίδα λίγο πριν από κάθε παλμό του Laser, ψύχοντας την επιδερμίδα.
 • Ένας αριθμός ασθενών ξαφνιάζονται στην αρχή της θεραπείας από την αίσθηση του συστήματος ψύξης.
 • Ο χρόνος θεραπείας είναι από 10 λεπτά έως 1 ώρα και εξαρτάται από την περιοχή θεραπείας.
 • Ο ασθενής μπορεί να επιστέψει σπίτι του αμέσως μετά την θεραπεία.
 • Η περιοχή θεραπείας μπορεί να γίνει ροζ ή ελαφρώς κόκκινη σε χρόνο περίπου 30 λεπτών μετά την θεραπεία και αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως ένα εικοσιτετράωρο. Τα συμπτώματα αυτά μπορούν να περιοριστούν με την εφαρμογή πάγου ή ενυδατικών κρεμών στην περιοχή.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται για την πλήρη εξαφάνιση των τριχών, εξαρτάται κυρίως από την περιοχή, από την ποιότητα, το χρώμα και την πυκνότητα της τριχοφυΐας και από ορισμένους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τον κύκλο ανάπτυξης των τριχών (κληρονομική προδιάθεση και ορμονικές διαταραχές).

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι – Θεραπεία PRISTINE

Πρόκειται για μια, από τις πιο σύγχρονες, μη επεμβατικές μεθόδους ανάπλασης του δέρματος, η οποία καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιών κοπής LASER. Μέσω της Μικροδερμοαπόξεσης απομακρύνονται τα νεκρά δερματικά κύτταρα και ενθαρρύνεται η σταδιακή τους αντικατάσταση με νέα, έχοντας ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται υγιής και λαμπερή. Επιπλέον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, ούτε αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες και φυσικά πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία.

Πώς λειτουργεί: Με τη βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής LASER, το PRISTINE (πρόκειται για το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης για εφαρμογές σε πρόσωπο/ σώμα) αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος ενώ, παράλληλα, διεγείρειται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα σας θα φαίνεται και θα είναι πιο φωτεινό, ανανεωμένο και λείο από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Λύση για κάθε σημείο

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, αλλά και σε περιοχές σκληρού, ταλαιπωρημένου δέρματος ή «δύσκολες» περιοχές. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε σημεία όπως η μύτη και τα πλάγια της μύτης, τα βλέφαρα, το πίσω μέρος των αυτιών, οι αγκώνες, ο λαιμός. Ταυτόχρονα με ειδική κεφαλή γίνεται ένα λεμφικό μασάζ της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, με σκοπό την εξάλειψη των μαύρων κύκλων και των σακούλων κάτω από τα μάτια.

Εν κατακλείδι, το το PRISTINE θεραπεύει και βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των ουλών ακμής ή τραυμάτων, των διευρυσμένων πόρων, των ηλιακών φακίδων και της ανομοιογενούς υφής του δέρματος.

Προσφορες υγειας για ολη την οικογενεια

Ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες προσφορές μας και τα συνολικά πακέτα τιμών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου μας.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού

Γιατί να μας επιλέξετε

 • 01Επιστημονική ομάδα με καταρτισμένους ιατρούς
 • 01Eξατομικευμένη κλινική - αντιμετώπιση των ασθενών
 • 01Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές
 • 01Ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

bot01bot02bot03

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ